iyimi boyle bilgi sitesi

2018 Saç Rengi Trendleri

Moda 30 Ocak 2018
2018 Saç Rengi Trendleri

Saç rengi, bir bayanın üzerinde en çok düşündüğü ve aynı zamanda en çok değiştirdiği güzellik araçlarından biridir. 2018 saç rengi trendleri oldukça iddialı modellerle karşımıza çıkmaktadır. Çarpıcı ve göz alıcı renklerle adeta insanın başını döndüren tonlar 2018 yılında daha çok tercih edilmektedir. Sizlerde saç renginiz için bir arayış içerisindeyseniz, bu araştırma işinize yarayabilir ve size yeni fikirler verebilirler. Size yeni bir imaj verecek ve bu senenin modası olan saç rengi trendlerini sunuyoruz.

1-Gümüş (gri) Saç Rengi Trendi

Şu an her yaştaki bayan için moda olan bu renk, oldukça talep görülmektedir. Çok hoş ve farklı bir yansıması var. Denemenizi tavsiye ederim.

2-Holografik Saç Rengi

Artık 21. yüzyılda mordan pembeye, yeşilden mavide ve pastel tonlarda birbirinden farklı renkleri saçlarda görür olduk. Sıradan olmayan bu marjinal günlerde holografik saç rengi trendi de ilgi çekmektedir.

3-Okyanus Saç Rengi

İnsanın gözlerini kamaştıran, oldukça iddialı ve cesaret isteyen bir saç rengidir. Okyanus saç rengi; mavi, yeşil ve turkuaz tonlarını bir araya gelmesiyle oluşturulmuştur. Dilerseniz ombre şeklinde ya da balyaj tekniği ile saçlarınıza uygulayabilirsiniz.

4-Koyu Kahve Ombre

Gecen senelerde de rekabet gören ve halen modasını geride bırakmayan bir saç rengidir. Her tipe ve her mevsime uyum saylayan vazgeçilmez renk trendlerindendir.

5-Denizkızı Saç Rengi

Cesaret isteyen bir saç rengi olsa da 2018 yılına damgasını vuracak iddialı bir renktir. Denizkızı saç rengi trendi için, pastel ya da canlı tonların bir arada kullanarak  elde edebilirsiniz.

6-Siyah Üzerine Kahve Gölgeler trendi

Eğer uzun ve siyah saçlara sahipseniz onlara karamel ve koyu kahverenginin doğru tonlarıyla, belirginlik ve tarz kazandırabilirsiniz.

7-Açık Bakır Işıltılar

Dibi kırmızı bakır olan saçınızın aralarına, açık bakır tonlarında gölgeler atılarak farklı bir görünüm sağlayabilirsiniz. Işıl ışıl paylayan bu tonlamalarla güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Yorumlar

Yazıya 2. yorum yapılmış.

Tuğba 26 Kasım 2018

Saç rengimi değiştirmeyi seviyorum ama sürekli değişim saçlarıma zarar veriyor kuruyor saçlarım ve yıpranıyor bu yüzden çözüm ararken doğal keratin önerenler oldu baya araştırdıktan sonra patentli olan doğal keratin buldum aldım artık saçlarım için sadece patentli keratin kullanmaya başladım tüm saç bakımımı yapıyorum saçlarıma yıpranma kuruluk falan kalmıyor etkisi kalıcı olduğu için sürekli kullanım da gerekmiyor.

ask melegi 2 Aralık 2018

kirmizi sac rengi guzelmis