iyimi boyle bilgi sitesi

Son 20 Yılın En İyi 10 Korkunç Kore Dizisi

Tv-Magazin 11 Ağustos 2021
Son 20 Yılın En İyi 10 Korkunç Kore Dizisi

2013 – 2021 yıları arasında yayınlanan ve en çok sevilen Korku Kore dizilerini sizler için araştırdık. Yapılan araştırma sonucunda aşağıdaki sonuca ulaştık. Yapılan oylamalara göre son 20 yılın en iyi korku konulu Kore dizilerinin listesini sizlerle paylaşıyoruz.

En İyi 10 Korkunç Kore Dizisi

1- Hotel del Luna Kore dizisi

Kore Dizisi – 2019, 16 Bölüm
Konusu: Seul de şehir merkezinde, daha önce benzerini kimsenin görmediği ilginç bir otel bulunuyor. Çok eski olan bina, binlerce yıldır ayakta duruyor. Dizi, bu ilginç otelde geçiyor.

2- The Master’s Sun Kore dizisi

Kore Dizisi – 2013, 17 Bölüm
Konusu: Joo Joong Won, büyük bir mağaza ve otel içeren bir holding olan Kingdom’ın cimri ve açgözlü CEO’sudur. Bir kazadan sonra hayaletler görmeye başlayan kasvetli Tae Gong Shil ile tanışır. Dizi 17 bölüm ve her bölüm efsane.

3- A Korean Odyssey Kore dizisi

Kore Dizisi – 2017, 20 Bölüm
Konusu: 2017 yılında, Son Oh Gong ve Ma Wang, kötülüğün içinde karanlık bir dünyada yaşadığı olaylar anlatılmaktadır.

4- Bring It On, Ghost Kore dizisi

Kore Dizisi – 2016, 16 Bölüm
Konusu: 5 yıldır ölü olan liseli bir kızın hayaleti ile hayaletleri görme ve duyma yeteneğine sahip şeytan kovucu bir kolej çocuğunun yaşadıkları anlatılıyor.

5- Tale of the Nine-Tailed Kore dizisi

Kore Dizisi – 2020, 16 Bölüm
Konusu: Efsanevi dokuz kuyruklu tilki veya gumiho Lee Yeon, yüzyıllar önce şehre yerleşmek zorunda kalmıştır.

6- Sweet Home Kore dizisi

Kore Dizisi – 2020, 10 Bölüm
Konusu: Ailesinin bir kazada ölümünün ardından, yalnız yaşayan Cha Hyun Soo yeni bir daireye taşınır. Sakin hayatı, dairesinde ve Kore’nin her yerinde meydana gelmeye başlayan garip olaylarla kısa sürede bozulur.

7- Kingdom Kore dizisi

Kore Dizisi – 2019, 6 Bölüm
Konusu: Joseon Dönemi’nde geçen bir dizi. Dizide, Kral çiçek hastalığına yenik düşer düşmez, ölümünün söylentileri başlar.

8- Strangers from Hell Kore dizisi

Kore Dizisi – 2019, 10 Bölüm
Konusu: Yoon Jong Woo, kolej arkadaşı Jae Ho’nun kendisine bir iş teklif etmesi üzerine kırsal kesimden Seul’e taşınan 20’li yaşlarında genç bir adamdır. Kalacak bir yer ararken, ucuz bir pansiyon olan Eden Gosiwon’a rastlar ve orada kalmaya başlar.

9- The Guest Kore dizisi

Kore Dizisi – 2018, 16 Bölüm
Konusu: Şaman bir ailede doğan genç bir psişik olan Yoon Hwa Pyung, “Oğul” (Misafir) adlı güçlü şeytanı öğrenir. İblis, diğer iblisleri kontrol etme gücüne sahiptir ve zayıf insanlara sahip olmalarını sağlar.

10- Who Are You Kore dizisi

Kore Dizisi – 2013, 16 bölüm
Konusu: 6 yıllık komadan uyandıktan sonra ruhları görebilen Yang Shi On ile yalnızca somut kanıtlara inanan Cha Gun Woo arasındaki bir hikaye konu alınıyor.

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.