iyimi boyle bilgi sitesi

2017 Yılının En İyi Filmleri

Tv-Magazin 23 Ocak 2017
2017 Yılının En İyi Filmleri

2017 yılının en iyi aksiyon, komedi, romantik ve korku filmlerinin bir listesini burada sizlerle paylaşmak istiyoruz. Sizlerde 2017 yapımı sevdiğiniz kaliteli filmleri yorum yazarak katkıda bulunabilirsiniz.

1- Fifty Shades Darker(Karanlığın 50 Tonu): Elli ton serisinin 2. kitabı olan ve aynı zamanda ‘Grinin Elli Tonu’ filminin devam filmi olan ‘Karanlığın Elli Tonu’ filmi 10 Şubat 2017 de izleyicisiyle buluşuyor. Serinin ilk filminde de olduğu gibi başrolleri Dakota Johnson ve Jamie Dornan paylaşıyor. Film 1 saat 55 dakika.

2- Fast & Furious 8 (Hızlı ve Öfkeli 8): Bir nesil hızlı ve öfkeli film serisini izleyerek büyüdü. O kadar çok sevildi ki 2017 yılında serinin 8. yapımı vizyona girdi. 14 Nisan 2017 tarihinde izleyicisiyle buluşan filmde Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Eva Mendes, Lucas Black, Kurt Russell, Charlize Theron ve Jason Statham gibi ünlü isimler var.

3- Logan (The Wolverine 3): Neyseki 2017 yılında marvel bizi yalnız bırakmıyor. Marvel Comics’in bilim kurgu karakterlerinden olan Wolverine lakaplı Logan 3 Mart 2017 tarihinde izleyicisiyle buluşuyor. Filmin diğer serilerinde de olduğu gibi başrolünde Hugh Jackman var.

4- Thor: Ragnarok: 3 Kasım 2017 tarihinde vizyona girecek olan Thor serisinin 3. filminde Norse kıyametine tanıklık edeceğiz. Thor ilk 2 yapımında izleyicisinden tam not almayı başarmıştı. Serinin 3. filminde yine izleyicisini büyüleyecek. ldblum, Karl Urban ve Anthony Hopkins filmin oyuncularından.

5- Star Wars: Episode VIII: Uzay filmi denildiği zaman ilk akla gelen efsane film star wars’ın 8. yapımı 15 Aralık 2017 tarihinde izleyicisiyle buluşuyor. Yine süper bir oyuncu kadrosu ile karşımıza çıkıyor. Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Benicio Del Toro bu güzel yapımda bizlerle olacak.

6- Guardians Of The Galaxy 2(Galaksinin Koruyucuları 2): Galaksinin Koruyucuları 1’in devam filmi olan Galaksinin Koruyucuları 2 Marvel Comics’in 2017 yılı filmlerinden biri. Marvel 2017 yılına damgasını vuracak gibi görünüyor. 28 Nisan 2017 de vizyona girecek olan filmin kadrosunda Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Batista, Pom Klementieff, Micheal Rooker, Kurt Russell,Vin Diesel ve Bradley Cooperın da seslendirmeleri var.

7- Justice League – Part I: Size söylediğimiz gibi 2017 yılı süper kahramanların yılı. DC çizgi evreninin süper yıldızlarının bulunduğu filmde Superman, Batman, Flash, Wonder Women, Green Light, Aquaman ve Cyborg bju filmde buluşuyor. Bu muhteşem film ise 17 Kasım 2017 tarihinde vizyona girecek. Kadrosunda ise Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Women), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg) ve  Amy Adams (Lois Lane) var. Bu filmi mutlaka izleyin derim.

8- Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Karayip Korsonları Salazar’ın İntikamı): Filmin uzun bir adı var ama izleyenler içinde uzun süre bir etkisi var. Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz ismi ile de bilinen filmde çılgın kaptanımız Jack Sparrow’un aksiyon dolu macerasına tanık olacağız. Serinin 5. yapımı olan filmde kaptanımız bu zamana kadarki en korkunç düşmanı Kaptan Salazar ve emrindeki hayalet korsanlarla baş etmeye çalışacak.  Yine bir seri filmi anlaşılan 2017 yılı devam filmlerinin yılı olacak. 26 Mayıs 2017 tarihinde vizyona girecek olan filmin kadrosunda Johnny Deep, Javier Bardem, Brendeon Thwaites, Orlando Bloom, Kaya Scodelario, Geoffrey Rush, Kevin McNally gibi ünlü isimler var.

9- Spider-Man: Homecoming (Örümcek-Adam: Eve Dönüş): Savaşmak için yanıp tutuşan Peter Parker bu filmde Vulture ile olan savaşacak. 7 Temmuz 2017 tarihinde vizyona girecek olan filmin kadrosunda Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Robert Downey Jr. ve Micheal Keaton var.

10- Transformers: The Last Knight (Transformers 5: Son Şövalye): Fantastik film kategorisinin sevilen serisi Transformers’ın 5. filmi 23 Haziran 2017 tarihinde vizyona girecek. Filmin kadrosun da Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Isabela Moner, Josh Duhamel gibi ünlü isimler var.

11- World War Z 2: Dünya savaşı zombi filminin devam filmi olan World War Z 2 filminin yapımcısı ve oyuncusu Brad Pitt. Yine bol aksiyon ve görsel efekt bizleri bekliyor. Film 9 Haziran 2017 tarihinde izleyicisiyle buluşacak.

12- Resident Evil: Son Bölüm: Ünlü korku ve zombi film serisi olan Resıdent Evıl serisinin 6 ve son filmi olan yapımda yine muhteşem bir aksiyon bizi bekliyor. Alice hayatta kalan tek kişidir. Alice eski arkadaşlarıyla birlikte mutant zombilere karşı savaşacak. Film 3 Şubat 2017 tarihinde vizyona girecek. Filmin kadrosunda ise Milla Jojovich, Ali Larter, Iain Glen, Shawn Roberts, Ruby Rose rol alacaklar.

13- The Mummy (Mumya): Tom Cruise hayranları için beklenen bir film olan mumya görsel efektleri ile oldukça iddialı bir film. 1999 yılında çekilen Mumya filminin uyarlaması olan filmde sıkıca mühürlenmiş antik bir mezar askeri bir operasyon sonunda keşfedilir. Antik mezarda yatan kraliçe dünyadan intikamını almaya çalışır. Filmin kadrosunda Tom Cruise, Annabelle Wallis, Russell Crowe, Sofia Boutella gibi aktörler var. Film 9 Haziran 2017 tarihinde vizyona girecek.

14- Kong: Skull Island: 2005 yılında çıkan KİNG KONG filminin yeni versiyonu olan Kong Skull Island bol aksiyon içeren bir film. 10 Mart 2017 tarihinde vizyona girecek filmde; Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson gibi ünlü oyuncular rol alıyor.

15- Yaratık: Antlaşma: Uzay ve yaratık konulu muhteşem bir film olan Yaratık Antlaşma 4 Ağustos 2017 tarihinde vizyona giriyor. Filmin oyuncuları ise Michael Fassbender, Katherine Waterston, Danny McBride, Demián Bichir, Jussie Smollett.

Yorumlar

Yazıya 1. yorum yapılmış.

Betul arshi 11 Ocak 2018

En en en guzeli karayip korsanlari cok haklisin admin izleyen bir kere daha izleme kistiyor