iyimi boyle bilgi sitesi

Görümce Komedi Filmi

Tv-Magazin 12 Kasım 2016
Görümce Komedi Filmi

Görümce adlı sinema filmi 2 Aralık 2016 tarihinden itibaren vizyona girecek. Birbirinden başarılı yapımlara imzasını atan Bkm‘nin yeni projesi oldukça iddialı. Ekranlarda kahkaha tufanı yaratan komedi oyuncusu Gupse Özay, filmde zengin bir görümceyi oynuyor. Aşk Yeniden dizisinin yakışıklı Fatih’i Buğra Gülsoy ve Pis Yedili adlı dizinin Günçiçek (cimbom)’u Eda Ece gibi oyuncular  da bu güzel filmde yer almaktadır. Yönetmen koltuğunda ise Kıvanç Baruönü oturuyor. Senaryosu Gupse Özay’a aittir.

Görümce Adlı Sinema Filmi Oyuncuları: Gupse Özay, Buğra Gülsoy, Eda Ece, İnci Pars, Dilşah Demir, Zeynep Kankonde, Özlem Öçalmaz, Özlem tokarslan, Ayşegül İşsever.

Görümce Adlı Sinema Filmi Konusu

Bu güzel komedi filminde görümce rolünü Gupse Özay canlandırıyor. Görümce yani Sivaslı Yeliz, kardeşine çok düşkündür. Görümcenin erkek kardeşi ise Buğra Gülsoy’un canlandırdığı Ahmet karakteridir. Ahmet’in daha öncelerinde birçok kız arkadaşı olmuştur. Fakat her seferinde ablasının gazabına uğrayarak ayrılmak zorunda kalmıştır. Ama bu sefer işler değişir. Eda Ece’nin canlandırdığı Deniz karakterine aşık olup onunla evlenme kararı alır. Ablası, bu kararı duyunca dünyası başına yıkılır. Hemen kendince planlar kurmaya başlar. Fakat kardeşi, hiç bir şeyden habersiz olan Deniz’i ablasının tuzaklarından korumak için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Gelin- görümce arasında geçen komik mizah dolu bir film sizleri bekliyor.

Yorumlar

Yazıya 1. yorum yapılmış.

Mophila 23 Aralık 2016

Jetzt kann ich an der Diskussion nicht teilnehmen – es gibt keine freie Zeit. Ich werde frei sein – unbedingt werde ich schreiben dass ich denke.