iyimi boyle bilgi sitesi

1923 Yabancı Dizisi

Tv-Magazin 10 Aralık 2022
1923 Yabancı Dizisi

 


Harrison Ford, Helen Mirren ve James Badge Dale gibi ünlü oyuncuların rol aldığı dizide, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Büyük Buhran dönemini anlatıyor. 1923 dizisi, Paramount Network dizisi Yellowstone’un bir ön bölümüdür ve 1883 dizisinin devamı niteliğindedir. 1923 dizisi 2022 yılının Aralık ayında yayınlandı.

1923 Dizisi Hakkında

Dizi adı: 1923 Yabancı Dizi
Türü: Dram, Tarihi, Western
Ülke: Amerika
Oyuncular: Harrison Ford, Helen Mirren, James Badge Dale
Bölüm sayısı: 2 sezon olarak planlandı.
Yayın tarihi: 18 Aralık 2022

1923 Dizisinin Konusu

1923 dizisinde, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Yasaklı ve Büyük Buhran döneminde yaşayan Dutton ailesinin hikayesini konu ediyor. Aile reisi Jacob ve karısı Cara çiftliklerini yönetirken, tarihi kuraklık, salgın hastalıklar gibi çağın zorluklarıyla yüzleşmek zorunda kalır.

1923 Oyuncuları

1923-yabanci-diziHarrison Ford dizide Yellowstone çiftliğinin reisi, Cara Dutton’ın kocası ve James Dutton’ın erkek kardeşi olan Jacob Dutton rolünde yer alıyor.

Helen Mirren dizide Jacob Dutton’ın karısı ve aile reisi Cara Dutton rolünde yer alıyor.

Sebastian Roché dizide Amerikan Kızılderilileri okulunun müdürü Peder Renaud rolünde yer alıyor.

Darren Mann dizide Jack Dutton (John Dutton Sr.’ın oğlu ve Jacob Dutton’ın büyük yeğeni. O, ailesine son derece sadık, kendini adamış bir çiftlik sahibidir) rolünde yer alıyor.

Michelle Randolph dizide Elizabeth Strafford (Dutton ailesiyle evlenmek üzere olan alıngan ve yetenekli genç bir kadın) rolünde yer alıyor.

James Badge Dale dizide Jacob Dutton’ın en yaşlı yeğeni ve sağ kolu John Dutton Sr. rolünde yer alıyor.

Marley Shelton dizide John Dutton Sr.’ın sadık eşi ve Jack Dutton’ın annesi Emma Dutton rolünde yer alıyor.

Brian Geraghty dizide son derece sadık bir çiftlik ustabaşı olan Zane rolünde yer alıyor.

Aminah Nieves dizide devlet yatılı okulunda genç bir kadın olan Teonna rolünde yer alıyor.

Julia Schlaepfer dizide yurtdışındaki Dutton’lardan biriyle tanışan İngiliz bir kadın olan Alexandra rolünde yer alıyor.

Jacques Schembri dizide Emma Dutton’la yolları kesişen, Birmingham’dan akılsız bir mafya babası olan Jimmy Cricket rolünde yer alıyor.

Brandon Sklenar dizide Jacob Dutton’ın yeğeni ve Birinci Dünya Savaşı’nın dehşetine tanık olan John Dutton Sr.’ın erkek kardeşi Spencer Dutton rolünde yer alıyor.

Robert Patrick dizide Dutton ailesinin bir arkadaşı olan Şerif William McDowell rolünde yer alıyor.

Jennifer Ehle dizide Montana’daki Amerikan Kızılderilileri okulunda öğretmenlik yapan İrlandalı bir rahibe olan Rahibe Mary rolünde yer alıyor.

Timothy Dalton dizide Donald Whitfield (zenginlik ve ona ulaşmak için gereken empati yoksunluğu kokan güçlü, kendine güvenen bir adam. Korkutucu ve haindir; ve istediğini elde etmeye de alışkındır) rolünde yer alıyor.

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.