iyimi boyle bilgi sitesi

2018 Yılına Damgasını Vuran En İyi 10 Akıllı Telefon

Bilim ve Teknoloji 25 Ekim 2018
2018 Yılına Damgasını Vuran En İyi 10 Akıllı Telefon

Hayatımızda önemli bir yer kaplayan akıllı telefonlar, her geçen gün daha da gelişiyor. Bu yazımızda Huawei P20 Pro’dan Google Pixel 2XL’e, şu anda satın alabileceğiniz en iyi telefonları değerlendiriyoruz.

En İyi 10 Akıllı Telefon

1- Huawei P20 Pro : Fantastik üçlü lens kırıcı, akıllı telefon savaşlarında P20’ye avantaj sağlıyor. Güçlendirilmiş kavisli 3D cam panellerden yapılmış gövde, zarafeti dayanıklılıkla buluşturuyor. Kıvrımları hassas bir şekilde üretilmiştir, bu sayede cihaz tek elle rahatça kullanılabilir. Maceraya dayanıklı olarak üretilen HUAWEI P20 Pro, toz ve su geçirmezlik için IP67 * olarak sınıflandırılmıştır. Yağmurlu bir günde fotoğraf çekmek artık çok daha kolay. Bu güzel telefonun fiyatı, 799 Euro civarında.

2- OnePlus 6: Yeni OnePlus telefon, inanılmaz özelliklere ve kaliteye sahip. 16 MP Dahili Hafıza, 64 GB RAM Kapasitesi, 6 GB RAM, Pil Gücü ise 3300 mAh. Bu güzel telefonun fiyatı, 469 Euro civarında.

3- Apple iPhone X: FaceID ve ön ekranı, şimdiye kadarki en iyi iPhone’u yaratıyor. Farklı renk seçenekleri bulunan yeni nesil iPhone sayesinde dijital dünyayı keyifle takip edebilirsiniz. 5.8 inç genişliğindeki OLED ekran, Retina HD yapısıyla parlak renkler oluşturarak size bambaşka bir telefon deneyimi yaşatıyor. iPhone X aracılığıyla basınca duyarlı 3D Touch teknolojisinden de yararlanabilirsiniz. Ortam ışığına göre parlaklık ve renk canlılığını otomatik olarak ayarlayan True Tone destekli Retina HD ekran, ürünün en güçlü yanlarından biri haline geliyor. Bu güzel telefonun fiyatı, 999 Euro civarında.

4- Samsung Galaxy S9: Samsung S8’den sonra daha da gelişen Samsung Galaxy S9, hala satın alabileceğiniz en iyi telefonlardan biri. Samsung Galaxy S9 güçlü ve harika fotoğraflar çekiyor. Parlak gün ışığında, ay ışığında ya da düşük ışıkta göz alıcı fotoğraflar çekin. Bu güzel telefonun fiyatı, 739 Euro civarında.

5- Honor 9 lite: Cüzdan dostu ucuz ve kaliteli bir telefon arıyorsanız, Onur 9 Lite tam size göre bir telefon. Honor, dünyanın iki gözle daha berrak görüldüğünü biliyor. Çift kamera teknolojisinin öncüsü olarak, hem önünde hem de arkasında çift kamera olan en yeni akıllı telefonumuzla yaratıcılığımızın sınırlarını daha da genişlettik ve çekimlerinizi en ince ayrıntılarına kadar görebilmeniz için FullView* FHD+ ekran ile donattıldı. Bu güzel telefonun fiyatı, 199 Euro civarında.

6- Google Pixel 2 XL: Google artık hayatın her yerinde. Akıllı telefon sektöründe de oldukça iddialı olan Google, bu alanda önemli başarılara imza atıyor. Google Pixel 2 XL, pratik ve inanılmaz bir kamera donamına sahip. Bu güzel telefonun fiyatı, 799 Euro civarında.

Google Pixel 2 XL özellikleri

-Ekran: 6 inç, 1440 x 2880 piksel, Corning Gorilla Glass 5

-İşlemci ve Grafik Birimi: Qualcomm Snapdragon 835 – Adreno 540

-RAM: 4 GB RAM

-Depolama: 64 ve 128 GB depolama alanı

-Arka Kamera: 12 megapiksel, OIS destekli, f/1.8

-Ön Kamera: 8 megapiksel, f/2.4

-İşletim Sistemi: Android 8.0 Oreo

-Batarya: 3520 mAh

-Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 5, NFC, USB Type-C

-Boyut ve ağırlık: 157.5 x 76.2 x 7.6 mm – 175 gram

7- Moto G6 Plus: Orta sınıf ve bütçeye uygun bir akıllı telefon arıyorsanız, Moto G6 Plus tam size göre bir telefon. 5 nesildir orta seviyenin vazgeçilmez serilerinden birisi haline gelen Moto G, yoluna devam etmekte kararlı. Moto G6 serisi sınıfına göre önemli özelliklerle donatılmış. Serinin tepesinde yer alan Moto G6 Plus modeli 5.93 inçlik 2160×1080 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip. Gorilla Glass 3 ile korunan ekranın hemen altına parmak izi tarayıcı konumlandırılmış. 8 çekirdekli Snapdragon 630 yonga setinden gücünü alan modelde 4GB/6GB RAM ve 64GB/128GB depolama kapasitesi seçenekleri yer alıyor. Arka kısımda 12MP+5MP çözünürlüğünde çift kamera, ön kısımda da 8MP çözünürlüğünde kamera LED flaş ile destekleniyor. Arka kamera 4K video kaydı yapabiliyor. Bu güzel telefonun fiyatı, 269 Euro civarında.

8- Honor Viev 10: Modern görünüm, ince ekran ve mükemmel bir fiyat daha ne olsun. Bir akıllı telefonda aradığınız herşey bu telefonda var. 5.99 İnç Ekran Boyutu, 128 GB Dahili Depolama, 6 GB Bellek (RAM), 3750 mAh Batarya kapasitesi, Çift Hat, 4.5G Desteği, 2.36 GHz CPU Frekansı, 8 Çekirdek CPU Çekirdeğiyle eşsiz özelliklere sahip. Bu güzel telefonun fiyatı, 449 Euro civarında.

9- Samsung Galaxy Note 9: Bluetooth S kalemiyle ön plana çıkan telefon, türünün en iyilerinden birisidir. Taşınabilir şarj cihazlarınızı ve kablolarınızı evde bırakın çünkü bu telefon 4000mAh kapasiteli batarya, tek şarjla bütün gün kullanım olanağı sunuyor. Piliniz tamamen azaldığı zaman, herhangi bir bağlantıya gerek olmadan Galaxy Note9’unuzu kablosuz şarj aracılığıyla %100 şarj edebilirsiniz. Gelişmiş kablosuz şarj teknolojisi, Galaxy Note9’un gücüne güç katıyor. Yapmanız gereken yalnızca telefonunuzu şarja bırakmak. Bu güzel telefonun fiyatı, 950 Euro civarında.

10- Sony Xperia XZ2: Sony’nin en iyi cihazlarından biri. En yeni Sony teknolojileriyle donatılmış olan Xperia XZ2, sunduğu eğlence deneyimiyle duyularınıza en iyi şekilde dokunur. İster bir HDR filmin setinde kaybolun ister yeni, gelişmiş Motion Eye™ kamerayla gizli detayları yakalayın. Bu güzel telefonun fiyatı, 699 Euro civarında.

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.